if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Insignia Country Tourer }

Opel Insignia Country Tourer. Vanaf nu te bestellen.

country

De nieuwe Opel Insignia Country Tourer viert zijn debuut op het Autosalon van Frankfurt (IAA, 12 tot 24 september 2017) en wordt in oktober bij de dealers verwacht. Deze avonturier met offroad-karakter en optionele intelligente vierwielaandrijving met koppel­vectoring op de topmotoren kan echter nu al worden besteld. De Insignia Country Tourer is in België verkrijgbaar vanaf 32.800 euro. Het nieuwe topmodel heeft een breed scala aan technologieën en rijhulpsystemen van topniveau aan boord. Standaard is hij uitgerust met een vertrekhulp voor hellingen (Hill Start Assist), Opel Eye-camera vooraan inclusief vooraanrijdingsassistent (Forward Collision Alert) met voetgangersdetectie (Pedestrian Detection) en automatische noodrem voor in de stad (Automatic City Emergency Braking), rijstrookwaarschuwing (Lane Departure Warning), rijstrookassistent (Lane Keep Assist) met automatische stuurcorrectie, volgafstandindicator (Following Distance Indication), grootlichtassistent (High Beam Assist) en automatische dimlichten met tunnelherkenning. Groot comfort wordt verzekerd door uitrusting zoals automatische klimaatregeling met twee zones, het sleutelloze open en startsysteem en comfortzetels met meerdere instel­mogelijkheden. Verder genieten de inzittenden van de Insignia Country Tourer van topentertainment en uitstekende connectiviteit dankzij de Radio R 4.0 IntelliLink. De persoonlijke connectiviteits- en hulpverleningsdienst Opel OnStar, inclusief één jaar gratis Opel OnStar-diensten[1] zoals een hotelkamer boeken[2] en een parking zoeken[3], is ook standaard aan boord.

De nieuwe Opel Insignia Country Tourer beschikt over dezelfde kwaliteiten als zijn broers: sportief en elegant ontwerp met een gloednieuwe lichtgewicht voertuigarchitectuur, hypermoderne rijhulpsystemen en innovatieve technologieën – zoals de zeer geprezen IntelliLux LED®-matrixverlichting met 32 ledsegmenten die uniek is in deze voertuigklasse – en zoveel meer.

De prominente brede grille en slanke koplampen bieden een brede horizontale indruk, terwijl het zilverkleurige beschermingspaneel de auto visueel naar beneden trekt om zijn stevige postuur te benadrukken. Geprofileerde, zwarte, beschermende bekleding op het onderste deel van de voorpartij, de wielkasten en langs het onderste gedeelte van de zijkant, versterken de stoere looks. Net als de voorkant hint ook de achterkant naar avontuur, bijvoorbeeld met een beschermingspaneel en dubbele uitlaatpijpen die de krachtigere en bredere indruk versterken.

[1] OnStar-diensten (behalve wifi) vereisen activering en een account bij OnStar Europe Ltd. Alle diensten zijn afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van het mobiele netwerk. OnStar-diensten (behalve wifi) zijn de eerste twaalf maanden gratis, te rekenen vanaf de registratiedatum of de levering van het voertuig, wat eerst komt. Na de gratis proefperiode worden er kosten aangerekend.

[2] Via booking.com. E-mailadres en kredietkaart vereist.

[3] Via Parkopedia.

Lees hier het volledige persbericht.
Configureer hier uw Insignia Country Tourer.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens